20 oktober popronde 2017

Ontdek op vrijdag 20 oktober verschillende waanzinnige opkomende muziekacts en veel wilde optredens in de binnenstad van Venlo. Zoals altijd doet de Splinter mee en is de Popronde helemaal GRATIS!
Kafee de Splinter programma:
>>21:30 THE HAZZAH
Fuzzy gitaren die worden verzwolgen in een zee van reverb, een groovy transistor orgel en een wild ongelikt stel muzikanten vormen The HAZZAH. Met hun combinatie van zwoele psych jams en surfy garage verzorgt The HAZZAH altijd een unieke belevenis. Klinkt als een dronken one night stand tussen The Black Lips en Allah-Las. Hun EP ‘XEX’ is nu uit!
>>22:30 TONY CLIFTON
Tony Clifton bestaat uit Merlijn Breedland en de gebroeders Lenny en Mees Kamsma. De band komt uit Velsen en speelt sinds 2014. Noem het pop-punk, noem het slettepop, noem het zweterige jongemannen pop. Daar gaat het allemaal niet om, het gaat om 3 jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen! Veni, Vidi, Fuck the World!
>>23:45 JAGD
Harde indie, getypeerd door zware maar speelse baslijnen, scherpe en energieke gitaren, stuwende drums, rauwe vocalen en zo nu en dan een synthesizer. Jagd bouwde afgelopen jaar een reputatie op als intense live act en won de Amsterdamse Popprijs 2016, waar de jury werd overtuigd door “een bijzondere bak herrie met internationale potentie”.

Al sinds 1994 is de Popronde een nationale kweekvijver van talent en met alle liefde zetten we aankomend jaar voor de 6e keer hartje Venlo op z’n kop om de binnenstad om te toveren tot dé etalage van opkomende bands en artiesten die er toe (gaan) doen.
Daar wil je bij zijn, toch?!

Voor meer info en het programma, check bit.ly/PoprondeVenlo2017!