2 april POP-QUIZ!

Daar is-ie weer: de Splinter Popquiz!

Ook deze editie proberen we jullie weer wat leuks voor te schotelen. Wanneer? Dit keer geen uitstapjes naar vreemde data omdat VVV kampioen dreigt te worden, maar gewoon op de datum die jullie al sinds mensenheugenis van ons gewend zijn. Ergo: op Tweede Paasdag. En die valt dit jaar op maandag 2 april. Zoals gewoonlijk doen we de quiz in de avonduren, dus een geplande trip naar de meubelboulevard hoeft geen belemmering te zijn.

Wat kun je verwachten? Allereerst bier, bitterballen en een hoop gezelligheid. Een goeie portie popkennis is een pre, maar absoluut geen must. De drie quizmasters hebben namelijk hun best gedaan om een quiz in elkaar te knutselen die niet alleen de muziekfreaks kan bekoren, maar ook de kroegtijgers die af en toe per ongeluk de radio aan hebben staan. Een tipje van de sluier: pittige geluidsfragmenten, geinige videoclips en een gezonde dosis onzin. Voor de beste popquizzers – en ook voor de slechtste – hebben we een aantal puike prijzen in petto. Schroom dus niet en schrijf je in via splinterpopquiz@hotmail.nl!

Overtuigd? Check dan de extra info hieronder:

* Maximaal aantal teams: vijftien.
* Per team hoogstens vier deelnemers. Minder mag ook.
* Bijdrage: vijftien euro per team. Graag vooraf betalen via rekeningnummer NL57 ABNA 0517 034948 met vermelding van teamnaam en ‘Splinter Popquiz 2018’.
* Inschrijven: stuur een mailtje naar splinterpopquiz@hotmail.nl. Vermeld teamnaam en deelnemers.
* Datum: maandag 2 april.
* Inloop: 18.30 uur.
* Aanvang: 19.00 uur.
* Locatie: Kafee De Splinter, Venlo.

Hopelijk tot Tweede Paasdag!